Tuotteet

Sidonta

Sidomme nopeasti ja edullisesti mm. päättö-, opinnäyte-, diplomi-, lisensiaatti-, insinööri- ja pro gradutyöt. Korjaamme myös vanhat kuluneet ja rikkoutuneet kirjat asiantuntemuksella ja perinteisiä työmenetelmiä kunnioittaen. Voit tulla näyttämään kirjaasi ja pyytää korjauksesta hinta-arvion. Kirjansidontapalveluja voi hyödyntää monipuolisesti. Voimme halutessasi sitoa vaikkapa lehtien vuosikerrat siisteihin kansiin. Teemme myös pieniä nimikointipainatuksia nahkaisiin kirjankansiin.

Kopiointi ja tulostus

Kluutti tarjoaa kopio- ja tulostuspalveluja sidonnalla ja ilman sidontaa. Yksittäiset ja sivumäärältään pienet muutaman kappaleen sarjat saat joko heti odottaessasi tai saman päivän aikana. Kopioimme paperikokoihin A4 ja A3 Xeroxin 2400 x 2400 dpi tulostimilla. Paperina on arkistokelpoinen 80 g/m2 valkoinen paperi. Asiakkaiden käytettävissä on myös itsepalvelukoneita. Meillä voit myös tulostaa pdf-muotoon tallennettuja tiedostoja sekä mustavalkoisena että värillisenä. Muuta tiedostosi pdf-muotoon asentamalla koneellesi ilmainen PrimoPDF-sovellus.

Sidottavan kirjan tilaaminen on kauttamme helppoa.

1) Toimita sidottavan kirjan materiaalit meille.

Voit toimittaa työsi meille levyllä, muistitikulla tai sähköpostitse pdf-muodossa ja jättää tulostuksen meidän tehtäväksemme. Voit myös tuoda sidottavan työsi valmiiksi tulostettuna niin monena kappaleena kuin haluat. Muistathan kuitenkin, että mustesuihkutulostimen jälki ei ole arkistointikelpoista. Tarkista sivujärjestys ennen kuin jätät työn sidottavaksi tai kopioitavaksi. Voit myös postittaa työsi meille. Paketti tulee kantaa perille asti. Lisätietoja lähettämisestä saat Postista. Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi lisäksi tilaustiedot, eli kansimateriaali ja -väri, valmiiden kirjojen kappalemäärä sekä kannen painatukset. Voit myös liittää mukaan toiveesi siitä, milloin työn toivotaan olevan valmis.

2) Valitse kansimateriaali.

Kovien kansien materiaalina on joko nahkapintaa jäljittelevä muovi, kangas tai aito nahka. Muovipinta on helppohoitoinen ja kestävä, kun taas kangas- ja nahkakantiset kirjat luovat arvokkaan vaikutelman. Kangaskansiin voidaan myös yhdistää nahkaselkä ja -kulmat. Voit luoda esimerkiksi upeita vieras- ja juhlakirjoja tyylikkäillä nahkakansilla. Sidomme myös pehmeäkantisia kirjoja joihin voi valita joko kartonkikannet tai etukanneksi läpinäkyvän kalvokannen

3) Valitse kannen väri.

Muovikansien värivalikoima on laaja. Tutustu ennakkoon värimalleihin sivuillamme. Kankaista on tarjolla myös useita värejä; mm. musta, punainen, keltainen, ruskea, vihreä tai sininen. Kankaiden väreihin voit tarkemmin tutustua toimipisteessämme. Myös eri oppilaitosten ja opintolinjojen kansien väri- ja tekstivaatimuksiin voit kätevästi perehtyä sivuillamme. Pehmeäkantisten kirjojen kansikartonkien värin saat itse valita kulloisenkin valikoiman mukaan. Voit myös hankkia haluamasi kartongit muualta.

4) Päätä kanteen tulevat painatukset.

Opinnäytekirjoissa ym. kirjoissa kirjan selkään painetaan useimmiten tekijän nimi ja vuosiluku. Kanteen ja selkään voidaan myös painaa esimerkiksi työn nimi, jos nimen merkkimäärä on riittävän pieni. Tekstityyppi ja tekstin koko määräytyvät selän paksuuden mukaan. Alle 5 mm paksuisen (noin 30 sivua) kirjan selkään painaminen onnistuu vain erikoistekniikalla.

5) Valitse toimitustapa.

Voit noutaa valmiin työn toimipisteestämme, tai voimme lähettää sen sinulle postiennakolla. Valmis työ maksetaan noudettaessa käteisellä, pankki-tai luottokortilla.

 
 
 
 
tilaa tasta alabanneri fi

tilaa tasta fi